Email: info@popzie.be
Voor vragen en info 0498/45.79.30

Verse wafels kopen

Verse wafels kopen? Onze overheerlijke wafels zijn vooral bekend om hun hartvorm.

Wafels in België, wat maakt dit nu uniek? Je hoeft niet uit te leggen aan een Belg hoe het komt dat er in ons land zoveel soorten wafels bestaan. Belgen zijn fijnproevers en houden van afwisseling en lekker zoet. Net hetgeen wat je in een echte wafel terug vindt. Een wafel wordt gemaakt van een beslag van bloem, melk , eieren en specifieke eigen gezonde toevoeging van zoete ingrediënten. Dit vormt een geheime receptuur, deze die wij al meer dan 10 jaar gebruiken om onze eigen wafels op een stokje te bakken. Heerlijk zoet, luchtig en lekker.

Verse wafels kopen tegen de scherpste prijzen

Deze steeds vers gebakken lollywafels (wafel op een stokje, totale lengte 38cm lang inclusief het stokje) en hartjes wafels zijn voor u gebakken met liefde voor het vak. Onze verse lollywafels als de hartenwafels vallen in de smaak bij jong en oud! Scoren enorm goed bij de verkoop door organisaties, bedrijven, diverse verkopen op avondmarkten, scholen, events, kerstmarkten en festivals. Kortom je komt de lollywafel overal tegen. U kunt onze verse lollywafel en harten wafeltjes goedkoop aankopen en naar eigen smaak met hartenlust versieren met chocolade, nootjes, Nutella, met slagroom, met confituur noem maar op, keuze om uw lollywafel te versieren genoeg. Deze verkopen wij verpakt per 24stuks in een composteerbare zak hierdoor werken wij milieuvriendelijker. De lollywafels zijn beperkt houdbaar maximum 3 dagen en moeten in de koelkast bewaard worden. Deze worden steeds bij elke bestelling vers bereid, hierdoor worden deze enkel op BESTELLING gemaakt. De bestelling doe je makkelijk in onze web shop.
Na uw bestelling op deze webshop, graag een mailtje sturen om een AFSPRAAK voor de afhaling hiervan vast te regelen. Wil je graag zelf de wafels en pannenkoeken bakken? Doe dan de aankoop van een wafelijzer keuze uit een Brusselswafelijzer flipover, hartjeswafelijzer, pannenkoeken bakplaat met garantie. De aankoop hiervan doe je in onze web shop.

Lollywafels kopen in onze webshop: klik hier

Verse wafels kopen

 

Verse Lollywafels, 24 stuks (verse bereidingen)
Deze steeds vers gebakken lollywafel (wafel op een stokje, tot. lengte 38cm lang) zijn voor u gebakken met liefde voor het vak. Wij gebruiken al méér dan 10jaar hetzelfde heerlijke recept. Onze verse lollywafels vallen in de smaak bij jong en oud! Deze zijn verpakt per 24stuks in een composteerbare zak hierdoor werken wij milieuvriendelijker. De lollywafels zijn beperkt houdbaar en moeten in de koelkast bewaard worden. De lollywafels zijn beperkt houdbaar en moeten in de koelkast bewaard worden.

Deze worden steeds vers bereid, hierdoor worden deze enkel op BESTELLING gemaakt.
Na uw bestelling op deze webshop, graag een mailtje sturen om een AFSPRAAK voor de leveringsdatum vast te leggen.

 

 

 


Hartjes wafels kopen in onze webshop: klik hier

Verse wafels kopen Verse Hartjeswafels, 40 stuks (verse bereidingen)
Deze steeds vers gebakken hartjeswafels zijn voor u gebakken met liefde voor het vak. Wij gebruiken ons eigen heerlijke receptuur waardoor deze hartjes wafels een waarlijk genot zijn. Deze smelten weg in de mond. Deze zijn verpakt per 40 stuks in een composteerbare zak hierdoor werken wij milieuvriendelijker. De hartjeswafels zijn beperkt houdbaar en moeten in de koelkast bewaard worden. Decoreer naar hartenlust!

Deze worden steeds vers bereid, hierdoor worden deze enkel op BESTELLING gemaakt.
Na uw bestelling op deze webshop, graag een mailtje sturen om een AFSPRAAK voor de leveringsdatum vast te leggen.