Email: info@popzie.be
Voor vragen en info 0498/45.79.30

Popcornmachines


Met de aankoop van onze popcornmachine of popcornmaker maak je heerlijk thuis uw eigen verse popcorn. Zoet of zout kies je lekker zelf! Voortaan hoef je  deze niet meer in de winkel te kopen! Het is zeer eenvoudig om de popcorn te maken, maar ook enorm leuk om er naar te kijken. Doe met de meegeleverde maatbeker de mais in de Popcorn machine (er is geen olie of boter nodig) en wacht tot de popcorn omhoog plopt. Bovendien is de Popcorn maker eenvoudig schoon te maken, klaar voor de volgende keer. Tijdens de het maken zal de geur zich verspreiden waardoor alle genodigden beginnen te watertanden om uw verse gemaakte popcorn te proeven.  Een thema feest maken? Hier kun je ook de andere leuke machines aankopen. We hebben naast de popcornmachine ook chocoladefontein, suikerspinmachine dé Cotton Candy Maker uit USA om heerlijke suikerspinnen mee te maken. Wil je verse wafels of pannenkoeken bakken? Ook hier hebben we een leuk aanbod in wafelijzers gaande van Brusselse wafels en hartjes wafels op een stokje. Hiermee ben je helemaal voorbereid voor een geweldig en geslaagd feest!

Verse popcorn bestellen voor een feest of traktatie? Bestel in onze webshop.

Heerlijke verse klaargemaakte popcorn bestellen doe je onze webshop. Klik hier.

U kan er Verse gesuikerde popcorn vinden gevuld in Puntzakken, Verse Popcorn 2,5 liter in transparante emmer met retro sticker …

Onze verse popcorn: glutenvrij, non GMO, lactose vrij. Ingrediënten: Maïs, suiker, plantaardige olie en boteraroma. THT: 14dagen na verpakken. Deze worden bij een bestelling steeds vers voor u verpakt. De emmers zijn volledig transparant met transparant deksel. De emmers zijn  foodsafe en sluit 100% luchtdicht af door de aanwezige garantiesluiting. Met deze mooie retro sticker krijgt de emmer de juiste uitstraling. Wordt geleverd incl. verse heerlijke gesuikerde Popcorn.