Email: info@popzie.be
Voor vragen en info 0032 (0)498/45.79.30

Popcornmachines

Popcornmachine kopen? Dan zit je hier goed. Heerlijke verse popcorn maken was nog nooit zo eenvoudig met met onze gebruiksvriendelijke popcornmachines.

Bekijk ons aanbod Popcornmachines hier online.

 

Met de aankoop van onze popcornmachine of popcornmaker maak je heerlijk thuis uw eigen verse popcorn. Zoet of zout kies je lekker zelf! Voortaan hoef je  deze niet meer in de winkel te kopen! Het is zeer eenvoudig om de popcorn te maken, maar ook enorm leuk om er naar te kijken. Doe met de meegeleverde maatbeker de mais in de Popcorn machine (er is geen olie of boter nodig) en wacht tot de popcorn omhoog plopt. Bovendien is de Popcorn maker eenvoudig schoon te maken, klaar voor de volgende keer. Tijdens de het maken zal de geur zich verspreiden waardoor alle genodigden beginnen te watertanden om uw verse gemaakte popcorn te proeven.  Een thema feest maken? Hier kun je ook de andere leuke machines aankopen. We hebben naast de popcornmachine ook chocoladefontein, suikerspinmachine dé Cotton Candy Maker uit USA om heerlijke suikerspinnen mee te maken. Wil je verse wafels of pannenkoeken bakken? Ook hier hebben we een leuk aanbod in wafelijzers gaande van Brusselse wafels en hartjes wafels op een stokje. Hiermee ben je helemaal voorbereid voor een geweldig en geslaagd feest!

Wat is een popcornmachine?

Een Popcornmachine zie je heel veel staan op feestjes, van verjaardfagsfeest, event tot trouwfeest. Met een klassieke popcornmachine kan je thuis de lekkerste popcorn maken. Onze machines zijn perfect voor een kinderfeestje of gewoon om thuis lekker popcorn mee te maken. Doe gewoon de mais in de popcorn machine en in een mum van tijd heb je de lekkerste popcorn. De popcorn maker werkt met hete lucht en je popcorn is dus 100% vetvrij. Uiteraard kan je zelf boter, olie, suiker of je favoriete smaak toevoegen. De Gadgy popcornmachine is handzaam, gemakkelijk op te bergen. Maak je favoriete popcorn gewoon thuis en geniet van deze gezonde snack!