Email: info@popzie.be
Voor vragen en info 0498/45.79.30

Pomme d’ amour – Candy appels kopen

Pomme d’amour vertaald uit het Frans – Liefdes appels. Ook bekend als rode snoep appelen. Het zijn volledige lekkere Belgische appels bedekt met een harde toffee of suikercoating met lekkere kersen smaak, met een stok als handvat. Velen vinden deze candy appel onmisbaar op een kinderfeest of bij een verkoop op een braderij en avondmarkt. Scoort bij elk feest zeer goed. Alom bekend op de kermis!

Pomme d’amour kopen in onze webshop: klik hier

Met onze heerlijke pomme d’amour de kermis bij je thuis brengen, wie droomt hier nu niet van? Deze verse lekkernijen bereiden wij steeds dagvers voor u klaar. Met Belgische Perlim of Jonagold red appelen en dit in een mooie individuele verpakking in een leuk meeneemzakje. Uniek, mooi en lekker! Iedereen wil deze eens proeven.

Vers gemaakte pomme d’amour kan je bestellen op onze webshop voor op uw feest, opendeur, huwelijk, geboortefeest babyborrel of om zelf te verkopen op tal van markten en evenementen.

De Candy apple is steeds een heerlijke traktaat voor de kinderen maar vast en zeker ook voor de volwassenen.

We garanderen onze kwaliteit door het gebruik van dagverse appels en worden ambachtelijk bereid in onze eigen keuken. Krijgen zo op hun beurt een rood jasje aan in kersensmaak. Bovendien wordt elke appel apart verpakt en voorzien van een houdbaarheidslabel. Graag uw eigen logo op het zakje? Ook dit kan voorzien en door ons worden aangebracht.

Heb je een groter aantal suikerappels nodig? Voor ons vormt dit koud kunstje. Stuur dan even een email en we overlopen samen u wensen zijn.

Pomme d’amour kopen in onze webshop: klik hier

Pomme d' amourHeerlijke Pomme d’ amour – Liefdes appels – 10stuks

Pomme d’ amour – Candy appels – Liefdes appels Verpakking: per 10x heerlijke verse gemaakte pomme d’amour. Individueel verpakt in zakje met leuke print en sluiting. Belgische appels! Soort: Jonagored (Stevige appel met een zoete en zure smaak) Smaak van Pomme d’amour: eigen mix recept met toetsen van kersen. Smaakt heerlijk zoet Valt in de smaak bij zowel klein als groot!

Verpakking: per 10x heerlijke verse gemaakte pomme d’amour.
Individueel verpakt in zakje met leuke print en sluiting.
Belgische appels! Soort: Jonagored (Stevige appel met een zoete en zure smaak)
Smaak van Pomme d’amour: eigen mix recept met toetsen van kersen. Smaakt heerlijk zoet

Valt in de smaak bij zowel klein als groot!

Deze worden steeds vers bereid, hierdoor worden deze enkel op BESTELLING gemaakt.
Na uw bestelling op deze webshop, graag een mailtje sturen om een AFSPRAAK voor de leveringsdatum vast te leggen.