Email: info@popzie.be
Voor vragen en info 0498/45.79.30

nachos kopen

Nachos kopen? Dat kan hier via onze webshop.

In groot steden zie je wel dikwijls de Mexicaanse keuken in het straat beeld. Maar wat betekent dit? Wat houdt deze in? Mensen vormen zich een beeld van een sombrero wegdromend op een wit strand met palmbomen in de Mexicaanse zon. Maar het heerlijke lekkernij uit Mexico, een absolute voltreffer die bij iedereen gesmaakt wordt heet Nacho’s. De driehoekige krokante tortillachips gemaakt van maïsmeel, zonnebloemolie en een snuifje zout. In de keukens maakt deze in een gericht met een warme bereiding bedekt met jalapeño pepers ( puur en pikant) en daar overheen geraspte kaas, soms vlees (meestal gehakt).

Er zijn ook andere ingrediënten mogelijk, zoals ui, olijven, chorizo, mais en bonen in tomatensaus of in combinatie met chili con carne. Het gerecht wordt vervolgens in de pan of oven verwarmd. Bij ons zie je nachos meestal met lekkere dipsausen. De meest gekende die bij elk van ons in de smaakt valt is de Rode Mexicaanse salsadipsaus die zowel warm en koud kan geserveerd worden.

Deze Nachos kopen kunt u bij ons gemakkelijk in onze webshop aankopen inclusief deze lekkere dipsaus. Eet u graag kaas dipsaus of mag het ietsje exotischer en hou je van een verrassing in smaak? Kies dan zeker voor onze Guacamole dipsaus. Deze is een groene dip saus met ui, olijfolie, specerijen en avocado. Serveer bij de Nacho’s kopen hoort steeds ook verse zure room om de smaak tussen beide dipsausen te neutraliseren. Zo blijven deze verschillende dips: rode salsa, heerlijke kaasdip en verrassende frisse guacamole saus super lekker in combinatie met onze verpakte nacho’s.

Nachos kopen via onze shop

Hou je van een feestje met vrienden bij je thuis? Verwarm dan de Nachos in een schaaltje een 30 seconden in de microgolfoven plus apart ook even de salsa saus en kaassaus en rasp even kaas over de nachos heen. Elk persoon op uw feest smelt weg van deze combinatie. Wil je dit groter en op regelmatige basis doen, koop dan onze nacho bulkwarmer. Dit is de manier om kwaliteit aan uw klant te geven! Uw klanten kiezen verzekerd voor deze heerlijke portie nacho’s bij hun drankje met een bijpassend dipsausje.

Nacho’s kopen en proeven zijn een gerecht uit de Tex-Mexkeuken. Ze worden zowel als hoofdgerecht als bij wijze van snack gegeten. Het gerecht is voor het eerst in het jaar 1943 bereid door dé Mexicaanse huiskok Ignacio Anaya, kortom Nacho genaamd’ en geserveerd als “Nacho’s Especiales”, zijnde tortilla’s, jalapeño en heerlijke gesmolten kaas dipsaus. Aan hem danken wij dus deze heerlijke lekkernij. Nachos passen bij een feest, borrel of op ieder ander moment van de dag. In Mexico vind je deze van ’s morgen bij het ontbijt tot een nachtelijke late night snack. U vindt deze in allerhande variëteiten.

Maar in onze web shop kunt u deze nachos per portie makkelijk zelf bestellen. Waar wacht je nog op.  Wist je dat zelfs begin de jaren negentig de “Internationale Dag van de Nacho” in het leven werd geroepen om deze uitvinding te herdenken naar de naam van de Mexicaanse huiskok. Deze dag vindt plaats op 21 oktober en men eet dan vooral veel nacho’s met heerlijke lekkere dipsausen!

Voortaan u ook? Bekijk ons aanbod op onze webshop, 1 adres: Popzie.be – We Will Pop You !!

Koop nachos omdat je houdt van:

  • Krokant en knapperig
  • Van maïsmeel, zonnebloemolie en zout
  • Tip! Zet ongeveer 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is
  • Thuis, op café, in het restaurant, op een feestje, bij buren, familie en vrienden
  • Voorverpakt en dis steeds vers voor elke gast bij elke gelegenheid

 

Bekijk ook eens:  Verse wafelsSuikerspin –  verse popcorn